Zo moet je clip-in extensions in je haar plaatsen!

  • 4 maart 2022
  • wetalkseo
  • 0

Heb jij zojuist super mooie clip extensions gekocht en kan je niet wachten om ze in je haar te zetten? In dit artikel lees je stap voor stap hoe je gemakkelijk vol en lang haar krijgt in een paar minuten door middel van clip-in extensions. Vooral als je voor het eerst je clip-ins gaat inzetten, helpt dit je enorm! Met clip-in hair extensions hoef je niet te kiezen tussen kort of lang haar. Je clipt je lange lokken makkelijk in en uit. Hoe ideaal is dat?

Borstel je haar goed en deel het af

De eerste stap is het borstelen en afdelen van je eigen haar. Gebruik bij het borstelen van je haar een zachte borstel om beschadiging te voorkomen. Maak na het borstelen onderin je nek een rechte horizontale scheiding en zet de rest van je haar vast met een haarclip.

Begin met 3 clips banen

Neem dan de baan met 3 clips. Borstel de baan goed door voor je het in je haar zet. Begin voorzichtig bij de punten en werk zorgvuldig omhoog. Eventuele klitten kun je voorzichtig met je vingers uit elkaar halen. Zoek vervolgens het midden van je haar en klem de middelste clip in de aanzet van je haar.

De 4 en de 5 clips banen

Maak dan een scheiding van oor tot oor recht boven de tweede geclipte baan en zet de rest van je haar wat erboven overblijft vast. In de set zit één 4 clips baan en deze maak je dan weer in het haar vast. Wil je nog dikker haar creëren? Dan kun je ook nog de extra 5 clips baan in je haar zetten! 

De laatste twee banen inklippen

Dan heb je nog twee 2 clips banen en twee 1 clip banen over. Deze smalle banen zorgen voor volume aan de zijkanten van je haar en zorgen ervoor dat alles één geheel wordt en mooi in elkaar overloopt. Maak aan de zijkant van je hoofd, ongeveer 2cm boven je oor een horizontale scheiding en klem de rest van je haar vast met een haarclip. Neem de 2 clips baan en clip deze vast.