Zo geef jij leuke goodiebags

Een goodiebag geeft een geslaagd feestje iets extra’s; een herinnering die blijft. Het kan een verjaardagsfeestje zijn of misschien zelfs een bruiloft, als er veel dierbaren komen feesten is het leuk om ze aan het eind van de avond op pad te sturen met een soort kadootje. Met deze doe-het-zelf ideeën voor allerlei soorten evenementen, zijn we er zeker van dat je er iets tussen vindt om aan het eind van de avond uit te delen. Snuffel er doorheen en doe wat inspiratie op. Cadeauzakjes van Leukgegeven zijn een mooie manier om je goodiebag prachtig te presenteren.

Lichaamsolie parfumspray

Body oil parfumspray is gemakkelijk zelf te maken en gemakkelijk te bewaren. Je koopt kleine flesjes en maakt met olie en druppels parfum prachtige sprays. Lintje erom, glittertje erin, en klaar!

Zaadbommen

Wilde bloemen zaadbommen zijn een milieuvriendelijk idee. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Geef een kaartje cadeau waarin zaad van wilde bloemen is verwerkt. De ontvanger van je kadootje kan dit papier gewoon in de tuin leggen. Regen eroverheen en een paar maanden later hebben ze prachtige wilde bloemen in de tuin.

Suiker Lippenscrub

Suikerscrub koop je in piepkleine blikjes en doe ze in de goodiebag. Je kunt natuurlijk ook zelfgemaakte lippenscrub geven, dat maakt het nog persoonlijker.

Kruidenzout

Maak je eigen favorite kruidenmengsel en giet het in kleine strooiflesjes, voeg zout toe, print een etiketje en klaar. Super origineel.

Honingpotjes

Kleine schattige potjes honing doen het ook altijd goed. Ze kunnen ook een leuk idee zijn! Je kunt je uitleven met de styling ervan.

Wijnkurk sleutelhangers

Zelfgemaakte sleutelhangers doen het ook altijd goed. Neem een kurk van een wijnfles, boor er een gaatje in, ringetje erom en klaar. Vooral mooi met kurken die bedrukt zijn en zeer ecologisch verantwoord.

Mini piñata’s

Je kunt altijd leren hoe je een paar mini pinata’s in elkaar flanst. Grote en kleine gasten zullen blij verrast zijn. Leef je uit en doe er bijvoorbeeld mini snoepjes in.

Badbommen

Gekleurde mini bad bommetjes horen ook thuis in een goodiebag. Je vindt ze bij de drogist bij de mini verpakkingen.

Praktische goodies

Bij de drogist vind je een selectie mini artikelen voor op reis. Bijvoorbeeld mini tandpasta en mini body lotion. Met deze artikelen kun je ook originele zakjes samenstellen.

Theelichtjes

Een theelichtje met een lintje er omheen is ook een schattig extraatje in een cadeauzakje. Vooral in de winter kan dit een mooi kadootje zijn. Zoals je ziet, er zijn genoeg ideeën voor een geslaagd zakje vol verrassingen met de cadeauzakjes van leukgegeven.