Volg de Power apps cursus om je eigen apps te ontwikkelen

  • 16 maart 2023
  • wetalkseo
  • 0

Het volgen van een Power Apps is voordelig als je interesse hebt in app-ontwikkeling. Microsoft PowerApps is een online platform waarmee gebruikers applicaties op maat kunnen maken op basis van je zakelijke behoeften. Via dit platform kun je niet alleen je eigen applicatie bouwen, maar kun je de applicatie ook koppelen aan alle gegevens die zijn opgeslagen in Microsoft Dataverse. De gebruikers kunnen de gegevens ook delen via Microsoft 365, Sharepoint, SQL Server en Dynamic 365. PowerApps zullen het bedrijf effectief laten draaien. Dat is omdat de gebruikers de applicatie kunnen bouwen om de bedrijfsvoering te digitaliseren en te automatiseren.

Voordelen gebruik Microsoft Power app

PowerApp is opgenomen in Microsoft Power Platform. De onderdelen van dit platform zijn PowerApps, Power BI en Flow. Daarom is het ook essentieel om een Power BI cursus te volgen om je capaciteiten te vergroten. Het gebruik van Power Apps kan nuttig zijn om je bedrijf te runnen. De gebruikers kunnen snel en moeiteloos hun eigen apps ontwikkelen. Deze applicatie heeft een functie voor slepen en neerzetten die het proces van het bouwen van een app eenvoudiger kan maken. Op deze manier kun je veel tijd besparen. Power Apps heeft de ontwikkeling, Office 365-integratie, moeiteloze gegevensverbinding en mobiele gereedheid gestroomlijnd. Het zal ook veel kosten besparen bij het ontwikkelen van de applicatie. Tal van aanpassingen zijn beschikbaar in deze applicatie. De aanpassing opties zijn de toevoeging van video, afbeeldingen, audio, pictogrammen en formule. Deze app heeft ook testfuncties voordat de app wordt gestart.

Waarom je een Power Apps cursus zou moeten volgen

Het proces van app-ontwikkeling is zeer complex. Je kunt het echter vereenvoudigen met behulp van Microsoft PowerApp. Met deze applicatie kunnen gebruikers probleemloos zakelijke mobiele apps bouwen. De app die je bouwt is echter alleen voor intern gebruik. Vanwege het licentiemodel mag je de apps niet delen met externe gebruikers. Alle functies in PowerApps zijn eenvoudig te gebruiken. Er is geen codeer vaardigheid vereist om de mobiele app te maken. Door de cursus leer je stap voor stap je eigen business app te ontwikkelen. Zelfs als je geen code-ervaring en app-ontwikkelingsvaardigheid hebt, kun je deze cursus volgen. Je hoeft alleen de formule te kunnen schrijven om de logica uit te leggen. Excel-mogelijkheden zijn dus vereist als je een app wilt bouwen via PowerApps.

Wat kun je leren via de Power Apps cursus?

PowerApp cursussen worden meestal aangeboden aan bedrijven om hun productiviteit te verhogen. De cursusaanbieder kan de les aanpassen aan je specifieke behoeften. De leermiddelen zijn in de vorm van video’s, demo’s, dia’s en oefeningen. Met deze training krijg je niet alleen theoretische kennis, maar kun je ook direct de les oefenen. De professionele trainer zal alle onderwerpen met betrekking tot PowerApp uitleggen. Aan het einde van de cursus ben je in staat om Microsoft Dataverse te configureren en applicaties te maken in Power Apps. Het volgen van de PowerApp-cursus is een must als je een expert wilt zijn in het maken van zakelijke apps. Deze applicatie is als een snelkoppeling om zonder problemen een mobiele app te bouwen voor intern gebruik.