Verschillende soorten whirlpools: dit zijn de bekendste types

De wereld van whirlpools is gevarieerder dan een leek op het eerste oog zou vermoeden. Wie plannen heeft om een luxe whirlpool te kopen bij Elite Wellness heeft dan ook voldoende te kiezen. De grote vraag bij het uitkiezen van een geschikte whirlpool is natuurlijk wat precies het gebruiksdoel is. Wil je de whirlpool gebruiken om op gezette tijden even lekker tot ontspanning te komen? Wil je een whirlpool kopen bij Elite Wellness om geregeld een lekkere watermassage te ondergaan? Of ben je juist op zoek naar een whirlpool die beide opties combineert, zodat je naar eigen wens kunt afwisselen? In dit artikel kun je lezen wat de mogelijkheden zijn als je een passende whirlpool wilt gaan kopen!

Lekker baden in overvloed met een massage whirlpool

Een van de meest populaire keuzes die mensen maken als e een whirlpool kopen bij Elite Wellness, is de zogenoemde whirlpool met hydrosysteem. Whirlpools met hydrosystemen zijn specifiek bedoeld voor gebruikers die graag lekker gemasseerd willen worden als ze in het water zitten. Massagebaden met een hydrosysteem hebben pompen die het warme water uit het bad opzuigen en deze vervolgens via speciale jets met grote of minder grote kracht terug spuiten. Ga je voor deze straal zitten, dan heb je de garantie op een heerlijke massage van je rug, schouders, nek en benen.

Of ga je voor overheerlijke bubbels in plaats van harde waterstralen?

Weer een andere interessante optie voor wie een whirlpool kopen bij Elite Wellness overweegt, is de whirlpool met spasysteem. Dit model werkt op een andere manier dan het hydrosysteem en geeft bubbels af in plaats van harde waterstralen. Houd je meer van ontspanning en hoeft een massage van jou niet zo? Dan is dit een goede keuze!

Super-de-luxe: kies voor een combinatie van beide systemen

Ten slotte is een geliefd model voor mensen die een whirlpool kopen bij Elite Wellness een gecombineerde spa- met hydrosysteem. Hierbij kun je zelf kiezen of je voor relaxte waterbubbels gaat of juist voor een stevige massage. Draai de knop om, al dan niet met afstandsbediening en je krijgt wat jij wilt: een super-de-luxe whirlpoolervaring! Bekijk het complete assortiment whirlpools dat momenteel beschikbaar is. En koop voordelig jouw favoriete whirlpool via een voordelige speciaalzaak.