Verschillende soorten sigaren

  • 4 maart 2022
  • wetalkseo
  • 0

Net zoals mensen, koffie of fruit heb je ook talloze verschillende soorten sigaren. Je hebt ze in verschillende maten, smaken en groottes. Ook zijn er verschillen tussen het roken van sigaren en sigaretten zoals de rooktijd, het inhaleren en de frequentie van het opsteken. Je hoeft voor je sigaren ook niet meer naar een fysieke winkel. Net zoals vele andere producten kun je ze via een online webshop laten thuisbezorgen. Dit kan bijvoorbeeld via Sigarenverkoop.nl

Cigarillos

Deze sigaren zijn de kleinste die er te koop zijn. Deze sigaren zijn erg populair omdat ze net zoals sigaretten een korte rookduur hebben, namelijk vijf tot zeven minuten. Deze ligt bij grotere sigaren een stuk hoger. Een Cigarillo bevat redelijk veel dekblad en weinig vulling, hierdoor kunnen ze een expressieve smaak hebben. Sommige fabrikanten voegen er een smaakje zoals vanille aan toe. Ook zijn de Cigarillo’s verkrijgbaar mét filter.

Corona

De Coronasigaar is de grootste sigaar die verkocht wordt. Deze sigaar wordt met speciale gelegenheden aangestoken omdat de rooktijd vrij lang is, deze kan variëren tussen de 20 en 30 minuten. Aan deze sigaren wordt over het algemeen geen extra smaak toegevoegd omdat de sigaar tijdens het produceren wordt gemelangeerd.

Senoritas

De vulling van de sigaar bestaat uit kleine stukjes shortfillertabak. Het is een gangbaar en populair model, dit komt omdat ze vaak licht roken. De rooktijd van deze sigaren is doorgaans twaalf tot dertien minuten. Een kleine tip als u van plan bent deze sigaren te kopen: Rook ze niet te snel; wanneer de sigaar te heet wordt, heeft dit een negatief effect op de smaak. Inhaleer ook vooral geen sigarenrook! 

 

Benieuwd naar het ontstaan van de eerste sigaren en de opkomst van de fabrieken zoals wij die nu kennen? Lees dan nu dit artikel.

Voordelen van online winkelen

Het aantal online bestellingen in Nederland blijft maar toenemen. Dit komt omdat mensen vaak voor een gemakkelijke weg kiezen, liever thuis in een vertrouwde omgeving een product testen dan in een overvolle winkel. De levertijden hebben altijd al een doorslaggevende rol bepaald. Vandaag de dag wordt hier nog steeds hard op geconcurreerd. Hebben twee bedrijven precies hetzelfde product, maar kan bedrijf A dit binnen 24 uur leveren, dan kiezen de meeste consumenten liever voor een snellere levering. Daarnaast worden verschillende ordergroottes beloond met gratis verzending, hierdoor is het voor de consument voordeliger om online te bestellen dan het zelf met de auto te gaan halen.