Toffe uitstapjes in regio Etten-Leur

Leuke uitjes in de regio van Etten-Leur zorgen voor ontspanning. Op safari in Nederland? Of genieten van een sauna in Blue Wellness Trivium bijvoorbeeld? Alles is mogelijk om met jouw kinderen, partner, vrienden of familie iets te ondernemen in Etten-Leur en de omgeving van deze plaats. Wordt het uitje laat en ben je moe? Dan neem je gewoon een taxi Etten Leur die jullie veilig naar huis brengt. Etten-Leur ligt vlakbij de grote stad Breda en Tilburg. Een bekende regio in Noord-Brabant waar veel is te beleven.

Safaripark Beekse Bergen

Niet ver van Etten-Leur ligt het bekendste safaripark van Nederland. Zonder een duur reisje naar Kenia te boeken kun jij met jouw gezin genieten van alle Afrikaanse wilde dieren die op de savanne zijn te vinden. Daarom is dit een leuk uitje in regio Etten-Leur. Het park ligt in Hilvarenbeek en biedt leuke arrangementen. Je kunt overnachten in een echte exotische Afrikaanse safari lodge of tent en maakt een avontuurlijke trip met een Jeep om leeuwen, giraffen, olifanten, zebra’s, neushoorns, buffels en andere savanne dieren te spotten. De grote big 5 is hier compleet.

Blue Wellness Trivium

Dit saunaparadijs in Etten-leur heeft veel sfeer en biedt alles om ontspanning tot een hoogtepunt te brengen tijdens dit leuke uitje in regio Etten-Leur. Neem een warme douche en verwen jezelf met een scrub. Neem vervolgens een hete sauna en koel af in het dompelbad. Droom na in het bubbelbad en maak gebruik van een heerlijke lunch of diner. Je kunt overnachten in het Trivium Fletcher Wellness Hotel en uitrusten in jouw badjas. Taxi Etten Leur kan je tevens weer ophalen en thuisbrengen voor nog meer ontspanning.

Streekmuseum Etten-Leur

Ga terug naar vroeger naar het oude Brabant. Dit streekmuseum laat de geschiedenis van regio Etten-Leur zien en is een geweldig uitje. Waan je in de oude ambachtswereld en bezichtig de oude boerderijen in de tijden van Gogh tijden. Het museum laat zien hoe men leefde in de jaren 1800. Het museum biedt tevens ook de geschiedenis van de gemotoriseerde vliegtuigen. De eerste vluchten kwamen in die tijd namelijk tot leven.

Qula City trail Breda

Breda is een grote bruisende stad met veel mogelijkheden tot uitjes. Ga op speurtocht en vind alle hoekjes van de stad. Je leert raadsels oplossen en leuke opdrachten maken. Je speelt in teams. Elke opdracht levert een aantal punten op. De teams die het hoogst scoren hebben gewonnen.