Tips om van jouw bruiloft een topdag te maken

Je bruiloft is een bijzonder moment in je leven. Om je trouwdag zo goed mogelijk te laten verlopen is het belangrijk de dag goed voor te bereiden. Bij de voorbereiding van een bruiloft komt van alles kijken. In dit blog hebben we een aantal tips om van jouw bruiloft een topdag te maken op een rijtje gezet. Bijvoorbeeld door naar een expert voor bruidsmake-up in Tilburg te gaan. Lees gauw verder als je hier benieuwd naar bent.

1. Kies een mooie jurk

Op je grote dag wil je natuurlijk een mooie bruidsjurk aan. Neem de tijd om op zoek te gaan naar jouw perfecte bruidsjurk. Neem ook vooral vriendinnen mee als je trouwjurken gaat passen.

2. Huur een visagiste in

Voor mooie trouwfoto’s is goede make-up ook belangrijk. Als je het echt goed aan wil pakken huur je een visagiste in op je grote dag. Voor bruidsmake-up in Tilburg zijn er verschillende mogelijkheden. Zorg dat je de visagist op tijd inhuurt. 

3. Kies een mooie locatie 

Kies voor je bruiloft een mooie locatie uit. Bedenk eerst in wat voor soort locatie je het liefste wil trouwen. Wil je in een kerk trouwen of juist in een modern gebouw? Wil je de bruiloft buiten laten plaatsvinden of juist binnen? Je kan ook een speciale locatie uitkiezen zoals een kasteel of een kas. Zorg hoe dan ook dat je er op tijd bij bent met het boeken van een locatie. Veel plekken zullen al voor een lange periode volgeboekt zitten. 

4. Maak dagindeling 

Bepaal voor jezelf hoe je graag wil dat je trouwdag er uit zal zien. Om de dag goed te laten verlopen is een goede dagindeling cruciaal.  Zorg ook dat je gasten goed weten hoe de dag ingedeeld is. Wanneer vindt de ceremonie plaats? Wat gebeurt er voor en na de ceremonie? Wanneer gaat er worden gegeten? Schrijf alles helemaal uit voor jezelf. 

5. Boek een goede fotograaf 

Als je graag jarenlang op de trouwdag terug wil kunnen kijken is het een goed idee om een goede fotograaf in te huren. Je kan de fotograaf zowel vragen om mooie foto’s van je trouwdag te maken en video’s te maken van bijzondere momenten. 

6. Kies een leuk thema

Zeker niet verplicht, maar wel leuk; een thema voor je bruiloft. Je kan kiezen voor bepaalde kleuren of bijvoorbeeld voor een bohemian stijl