Staat een High school goed op je CV?

Je hebt je middelbare school met goed gevolg afgerond en vraagt je af welke vervolgstudie je wilt gaan doen. Of je hebt je plannen om te gaan studeren al klaar, maar je wilt graag eerst wat meer van de wereld zien. denk dan eens aan een High School.

Travelactive biedt je de kans om voor een kortere of langere periode een High School programma te gaan volgen in het buitenland. Volg een aantal maanden een programma in Amerika, reis af naar Australië of blijf dichter bij huis en ga bijvoorbeeld naar Engeland. Waar je ook naartoe gaat, de ervaring zal onvergetelijk zijn.

Een ervaring die je niet snel vergeet

Tijdens je verblijf in het buitenland volg je het lesprogramma op een lokale High School. Daar volg je vakken die we in Nederland niet kennen en maak je kennis met een onderwijsvorm die anders is dan wat je gewend bent. Zo doe je heel veel kennis en ervaring op, die je de rest van je leven met je meeneemt. Op een High School leer je waar je interesses liggen zodat je bij thuiskomst een weloverwogen keuze kunt maken wat je verder wilt gaan doen. Je verdiept je kennis en begint met een voorsprong aan de vervolgstudie die je gaat volgen.

Contacten in het buitenland helpen je verder

Tijdens je verblijf in het buitenland verblijf je bij een gastgezin. Zij zullen je opnemen in hun gezin en je kennis laten maken met de buitenlandse cultuur in al haar facetten. Naast je lessen aan de High School kan je gaan sporten, concerten bezoeken, kennismaken met lokale gewoontes en maak je internationale vrienden waar je ook na thuiskomst contact mee zult blijven houden.

Het volgen van een High School maakt dat je een tussenjaar hebt waar je plezier en prestatie met elkaar combineert. Het opdoen van zoveel ervaring en nieuwe kennis draag je de rest van je leven met je mee. Je kunt je jaar aan de High School op je CV zetten en laten zien dat je graag nieuwe uitdagingen aangaat en dat je beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen. En dat staat nog los van de extra kennis die je op hebt kunnen doen. Travelactive biedt je alle mogelijkheden om je toekomst een mooie start te geven.