Hoe kan je uitgegroeide nagels verbergen?

Als je je nagels regelmatig voorziet van een leuk kleurtje voor een verzorgde look, dan weet je maar al te goed dat een uitgroei maar al snel op de loer kan liggen. Gemiddeld duurt het twee tot drie weken voordat een uitgroei goed zichtbaar gaat zijn. Echter kan het zomaar zo zijn dat de uitgroei sneller zichtbaar is in warme temperaturen, waar nagels nu eenmaal sneller groeien. Maar hoe kun je uitgegroeide nagels nu het beste verbergen? Je leest de handigste tips hier!

De normaalste zaak van de wereld bij zowel acrylnagels als gel nagels

Een uitgroei op de nagels is de normaalste zaak van de wereld bij zowel acrylnagels als gel nagels. De kleur die je aan hebt gebracht maakt plaats voor de natuurlijke nagel. Dit is natuurlijk helemaal niet zo erg, maar het kan wel snel als onverzorgd worden gezien, waar je maar al te graag wat aan doet. Gelukkig zijn er handige trucjes die je relatief makkelijk toe kan passen op de nagels. Tijd om hier een einde aan te maken dus!

De uitgroei is beter zichtbaar bij een felle en opvallende kleur

Vandaag de dag kiezen veel mensen voor een nagel met een natuurlijke kleur, zoals een nagellak in een nude tint. Dit is mede afhankelijk van de trends die er op dit moment spelen, maar een praktisch oogpunt speelt hier ook een rol bij. De uitgroei is namelijk net even wat beter zichtbaar als je de keuze maakt voor een felle en opvallende kleur.

Kies voor de leukste nail art van Tinkerbellsbox

Draag jij het liefste een felle kleur of wil je simpelweg nooit een uitgroei zien als je gaat voor een neutrale en rustige kleur? In beide gevallen kan nail airt een erg fijne uitkomst bieden. Door middel van bijvoorbeeld kleine steentjes, kun je perfect het randje bij je nagelriemen verbergen. Kies voor de leukste nail art van Tinkerbellsbox, zodat je net even wat langer kunt genieten van de kleur die aan is gebracht.