Het belang van merkidentiteit in bedrijfskleding: creëer een sterke uitstraling

Als het aankomt op het neerzetten van een goede en professionele huisstijl en merkidentiteit, dan zijn er tal van factoren waar je rekening mee moet houden. En dat gaat veel verder dan enkel een mooie online zichtbaarheid. Heb je bijvoorbeeld ook al gedacht aan het ontwerpen van nieuwe bedrijfskleding? Je creëert hierdoor een sterke uitstraling en het geheel oogt ook nog eens erg professioneel en verzorgd. In dit artikel geven we je een aantal redenen waarom het een goed idee is om snel je bedrijfskleding aan te passen en bijvoorbeeld over te stappen op luxe werkjassen.

Je zorgt voor een erg consistent totaalplaatje door bedrijfskleding te laten bedrukken

Want door te kiezen voor werkjassen bedrukken voor je eigen bedrijf, kun je erg goed een bepaald logo of een slogan terug laten komen. Denk daarbij aan een plaatsing op de rug of op de borst. De tekst valt direct op van een afstandje en je zorgt voor een stukje kracht van herhaling door het personeel in dezelfde soort kleding te steken. En doordat de werkjassen vandaag de dag in ontelbaar veel kleuren te verkrijgen zijn, kan het zomaar zo zijn dat er een kleur te vinden is die haarfijn aansluit op je eigen merkidentiteit. Heb je daar al een specifieke voorkeur voor?

Erg representatief voor klanten en leveranciers

Daarnaast is er nog een ander groot voordeel verbonden aan het uitzoeken van een nieuwe set werkkleding voor jouw eigen organisatie. Je zorgt namelijk voor een erg representatieve uitstraling naar klanten en leveranciers. Ook kan het personeel net even wat comfortabeler aan het werk met werkkleding die aan de hoogste standaarden voldoet. Zo kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met net even wat meer bewegingsvrijheid en de kleding zorgt voor een hogere mate van bescherming. En dat is uiteraard wel zo belangrijk voor het personeel op de werkvloer.

Kies altijd voor werkjassen van hoge kwaliteit voor een erg lange levensduur

Het belangrijkste van alles is dat je meteen ervoor kiest om te investeren in professionele werkkleding van hoge kwaliteit. Hierdoor is de werkkleding bestand tegen een stootje en geschikt voor intensief gebruik op lange termijn. Ook heeft de werkkleding een erg hoog ademend vermogen en is voorzien van bijvoorbeeld reflecterende accenten. Het is daarom altijd een goed idee om het complete aanbod aan werkkleding met elkaar te vergelijken en op deze manier een specifieke selectie voor je eigen bedrijf te maken.