Een baan zoeken in Breda

  • 10 mei 2022
  • wetalkseo
  • 0

Nu de COVID-19 crisis grotendeels achter de rug zijn veel bedrijven op zoek naar personeel. Wat voor een hoop mensen als muziek in de oren klinkt, is voor andere een ware hel. Een stijgende vraag naar personeel betekent namelijk dat er meer werk verricht moet worden. Kan een bedrijf niet aan goed personeel komen, zal dit resulteren in meer stress op het huidige team en mogelijk overwerkt personeel. Voor alle werkzoekende is dit natuurlijk geweldig nieuws. Zou jij liever in de horeca gaan werken of reageer jij op een ICT vacature in Breda?

Aan de slag in de horeca

Vind jij het leuk om mensen te verwennen en zorgen dat zij een hele leuke middag beleven? Kies er dan voor om aan de slag te gaan in de horeca! In Breda alleen al heb je keuze uit verschillende soorten bedrijven. Je kunt aan de slag in een restaurant, koffiezaak of een club. Zoek jij meer uitdaging? Dan kun je altijd aan de slag bij een restaurant met een ster of begin jij liever iets voor jezelf?

Werken in het groen

Een andere sector in Nederland waar ze altijd mensen zoeken is de groene sector. Denk bijvoorbeeld aan een baan als hovenier, boomverzorger of ontwerper. Er zijn veel verschillende personen nodig met verschillende specialisaties in het groen. Je hebt mensen nodig die het werk voorbereiden, planners en uitvoerende krachten. Is het maken van een prachtig terras niets voor jou? Kijk of er mogelijkheden zijn om aan de slag te gaan als administratief medewerker binnen deze sector. 

De IT sector

De online wereld is alleen maar aan het groeien, dit gebeurd onzichtbaar om ons heen. Elke dag komen er miljoenen seconden aan video’s, blogs, vlogs en andere content bij. Daarnaast komen er ook nog duizenden nieuwe pagina’s en accounts bij op dagelijkse basis. Al deze informatie brengt ook werk met zich mee, denk bijvoorbeeld aan marketing specialisten, website bouwers en natuurlijk online beveiliging. Benieuwd welke ict vacatures er momenteel open staan? Klik dan op de voorgaande link!