Drie dingen om te doen als bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes zijn ervoor om banden op te bouwen en te versterken binnen het bedrijf en natuurlijk om erg veel lol te hebben samen. Na het organiseren van bedrijfsuitjes voor een langere tijd wordt het steeds moeilijker om originele dagjes weg te plannen. In dit artikel geven we opties voor bedrijfsuitjes die origineel zijn en voor veel lol zullen zorgen.

Samen pizza bakken

Dit is een super leuke activiteit om samen te doen, vooral in coronatijden. Er kunnen teams van twee of drie gemaakt worden die samen een pizza maken. Hiermee leer je elkaar beter kennen en zie je hoe goed je collega’s in de keuken zijn. Deze activiteit is ook nog eens relatief makkelijk te organiseren. Je kunt kant en klare pizzapakketten bestellen bij bijvoorbeeld Woodstone in Alphen, deze heb je in vier verschillende smaken. Daarnaast kun je ook nog eigen toppings aanschaffen zodat iedereen zijn favoriete pizza kan maken. Een leuk en ook lekker uitje!

Een bootje huren

In de zomer is het super gezellig om een bootje te huren als bedrijfsuitje. Je kunt bijvoorbeeld in de Biesbosch gaan varen en wat te drinken mee nemen op de boot. Wisselen van stuurman geeft iedereen de kans om zich te bewijzen als bootexpert, of juist niet, en je kunt pauzes nemen op de kleine strandjes die je regelmatig tegenkomt. Hier kun je dan lekker met z’n allen een pauze nemen en eventueel een stukje zwemmen. Na het varen kun je nog besluiten om samen ergens een hapje te gaan eten en dan heb je al een compleet dagje weg samen met je collega’s.

In teams gaan paintballen

Paintballen is misschien wel een van de beste en leukste teambuilding oefeningen die je kunt doen. Split je bedrijf op in twee teams en bedenk een leuke prijs voor het winnende team. Elk team moet samenwerken om de vlag van het andere team te stelen en dit moet door middel van het uitschakelen van de andere spelers. Paintballen zorgt voor een gegarandeerde leuke dag, ook al is er wel een kans dat je collega’s met wat blauwe plekken op het werk komen de volgende dagen.