Dé nieuwe herenzwembroek van 2022 

Stel: je gaat op vakantie naar een warm land. Je hangt urenlang op het strand en het liefste vol in de zon. Je rug mag dan een beetje rood zijn zolang je er voor de rest maar goed uitziet toch? Maar ook in zwembroeken zit verschil.

De sneldrogende zwembroek

Beeld je in: een prachtig zwembad met palmbomen en gras langs de zijkanten. De strakblauwe lucht en de zon die fel op je gezicht brandt. Niets houdt je tegen om zometeen lekker te gaan lunchen met je vrienden of je familie. Of toch wel? ‘Eerst even opdrogen’ is dan de zin die je vaak hoort, als je nog een (half)natte zwembroek aan hebt. Gelukkig hoef je met een sneldrogende zwembroek niet lang te wachten. Bij Ramatuelle Beachwear zijn deze ook nog eens stijlvol.

De hele familie in stijl

Het gezegde ‘Zo vader, zo zoon’ kun je ook doorvoeren in je zwembroeken. En waarom ook niet? Vader en zoon in dezelfde stijl op het strand met een matchende outfit is niet alleen superleuk maar ook nog eens erg modieus. Ook daar moet je er goed uitzien natuurlijk. Iedereen kan zien dat jullie bij elkaar horen. Zo raak je elkaar tijdens de mooie zomerdagen dus niet zo makkelijk meer kwijt. 

Hoe feller, hoe beter of juist rustige kleuren?

Zwemkleding wordt steeds feller en opvallender. Ook jij wil opvallen in je nieuwe beachoutfit toch? De juist combinatie van kleuren en patronen kan er voor zorgen dat jouw outfit nog meer opvalt op het strand. Het is tenslotte vakantie dus alles moet kunnen. Voel je goed in jouw nieuwe zwembroek en ga voor de stijl die jouw het meeste aanspreekt. Het maakt niet uit of je rustige kleuren wilt of juist felle want bij Ramatuelle vind je het allemaal.

De ‘classic’: de vertrouwde keuze

Houd je niet van opvallen? Dan kies je toch voor een mooi classic design? Ook in een classic zwembroek kun je jezelf goed voelen. Het hoeft niet altijd gekker, de vakantie is er om rust te houden. Even helemaal niks doen, het enige waar jij je nog druk over hoeft te maken, is in welke hangmat je gaat liggen. Er zijn ook een aantal nieuwe dingen op de markt, zoals bijvoorbeeld de sneldrogende zwembroek. Ook worden er steeds meer felle kleuren gespot in zwemkleding. Is dit niks voor jou, kies dan voor een klassieke stijl zwembroek. Deze zijn tijdloos en gaan nog vele jaren mee.